Alt Du Trenger Å Vite Om Gjeldskonsolidering

Å få tak i gjelden din er veldig viktig for å lykkes med din økonomiske fremtid. Bare fordi du har gjeld, betyr det ikke at du må søke konkurs og miste alt. Gjeldskonsolidering kan hjelpe deg med å få et mer stabilt økonomisk fotfeste på fremtiden din. Imidlertid er det viktig å konsolidere gjelden din. Den følgende artikkelen vil hjelpe deg med å lage en plan!

Unngå voldgiftsdommere. Disse selskapene elsker å hevde at gjelden din kan elimineres, selv om de i virkeligheten vet at bare konkurs kan resultere i total eliminering. Det beste disse selskapene kan gjøre er å redusere gjelden du skylder. Overraskende nok er dette ikke annerledes enn du kan gjøre ved å ringe og forhandle med kreditorer selv.

Det er mange typer gjeldskonsolideringslån der ute. Noen av dem inkluderer en kredittlinje, et egenkapitallån og et personlig lån. Før du velger den typen lån du ønsker, bør du tenke på hva prisene og gebyrene er for hver enkelt. Finn ut hvilken som er best for deg.

Konkurs kan være et alternativ for deg. Enten det er kapittel 13 eller 7, vil det legge igjen en dårlig merknad på kreditten din. Men unnlatelse av å betale på gjeldskonsolidering vil også ødelegge kredittprofilen din. Når du søker konkurs, kan du kanskje redusere gjelden din og starte din økonomiske gjenoppretting.

Be om en kopi av kredittrapporten din før du ser på gjeldskonsolideringsstrategier. Gå gjennom rapporten din for å finne potensielle feil, og bruk den til å lage en liste over alle kreditorene dine. Hvis du merker noen feil på kredittrapporten din, må du fikse dem før du jobber med å betale gjelden din.

Snakk med kreditorene dine om å kombinere alle regningene dine i en enkel betaling. Mange får gjeld på denne måten, og du kan også. Du kan gjøre dette ved å kontakte alle kreditorene dine og utarbeide en betalingsplan, eller du kan snakke med et hederlig gjeldskonsolideringsselskap som vil gjøre jobben på dine vegne.

Hvis du tror at gjeldskonsolidering vil tillate deg å gå tilbake til gamle måter, ikke bruk den! Du kan ikke bruke denne metoden bare slik at du har ekstra penger hver måned til å blåse på å spise ute eller gå på kino. Bruk det bare hvis de ekstra pengene vil gå til annen gjeld, for eksempel dagligvareregninger.

Når du får en god gjeldskonsolideringsplan, må du sørge for at du begynner å betale for ting i kontanter. Det ville være synd å igjen bruke kredittkortet ditt til alt. Å betale med kreditt er sannsynligvis det som fikk deg til dette rotet. Når du bare kjøper ting med kontanter du har til rådighet, vil du ta en god økonomisk beslutning.

Gjeldskonsolideringsselskaper er ti kroner, og mange gir falskt håp. Dette betyr imidlertid ikke at din økonomiske situasjon er håpløs. Du må være smart om hvordan du betaler din gjeld og være realistisk om dine økonomiske mål. Bruk de sammensatte tipsene i denne artikkelen for å hjelpe deg med å holde deg oppdatert på økonomien din.

Vet Om Gjeldskonsolidering